Започнете да залагате онлайн: Ръководство стъпка по стъпка

Притеснявате се да залагате в Интернет? Няма причина за тревога. Онлайн ръководството ни за залагене ще Ви покаже колко е лесно и безопасно.
Ако сте на възраст над 18 години, можете да залагате законно онлайн.
Безопасност

Ние препоръчваме единствено утвърдени букмейкъри, с които парите Ви са в абсолютна безопасност.

Удобство

Можете да заложите, когато пожелаете и където и да сте.

Скорост

Отнема само няколко секунди да направите депозит и да заложите.

Предаване НА ЖИВО и залагане

Като потребител на букмейкъра можете да гледате предавания на живо на хиляди мачове безплатно и да залагате на тях.

Най-голямата бетинг оферта

В света на онлайн залозите bet365 е синоним на качество. Този добре изграден букмейкър предлага най-широкия обхват на спортни събития, много от които можете да гледате на живо. С повече от 22 милиона регистрирани потребители bet365 e считан за много надежден и сигурен букмейкър.

1
Стъпка 1

Регистрация

Процесът на регистрация е много опростен и няма да Ви отнеме повече от 5 минути. Имате нужда от помощ? Кликнете по-долу за инструкции стъпка по стъпка.

+ Покажи повече Скрий детайлите
 1. Отидете на сайта на bet365 и кликнете на линка "Регистрация" в горния десен ъгъл.
 2. Ще се появи нов прозорец. Попълнете личната си информация - повечето полета са за основни лични данни, като в допълнение bet365 ще поиска да изберете четирицифрено число за сигурност, което прави сметката Ви.
 3. Срещу всички полета в регистрацията ли имате зелена отметка? Чудесно. Потвърдете, че сте на възраст поне 18 години и кликнете на бутона "Регистрация".
 4. Това е! След това би трябвало да получите незабавен е-мейл, потвърждаващ, че регистрацията Ви е била успешна.
2
Стъпка 2

Депозиране на средства в сметката Ви

Плащали ли сте някога онлайн в интернет магазин? Депозирането на средства във Вашата сметка в bet365 е също толкова просто.

+ Покажи повече Скрий детайлите

Веднага щом процеса на регистрация приключи, bet365 ще Ви логне автоматично и ще Ви бъде поискано да депозирате средства в сметката си. Не е нужно обаче да го правите веднага - можете да депозирате във всеки един момент, когато пожелаете. Но не можете да започнете да залагате без да направите първи депозит, така че не би трябвало да има причина да отлагате.

В менюто Метод за плащане ще Ви бъдат предложени няколко начина за това как да депозирате средства. По-долу са описани трите най-ползвани метода:

Важно: Вашият бонус депозит зависи от стойността на Вашия депозит. Ще намерите повече информация за 100% Бонус Депозит в Стъпка 3. Ако искате да получите максималното от него, депозирайте 100лв - bet365 ще ви предостави допълнителни 100лв, с които да залагате.


Депозит с Кредитна /Дебитна карта
+

Ако имате кредитна или дебитна карта, можете да платите с тях онлайн, това вероятно е най-добрият начин да депозирате, защото средствата ще бъдат добавени към сметката Ви в bet365 мигновено.

 1. Изберете Вашата валута за залагане.
 2. Изберете всичката изискана информация от картата (ще я намерите на пластиката Ви).
 3. Въведете сумата на депозита (за този метод минимумът е 10лв, а максимумът 10 000лв).
 4. Определете лимитите си за депозит. Ако сте сигурни, че имате контрол над залозите си, изберете "Без лимит".
 5. Кликнете на "Депозит". Веднага след това сумата ще бъде добавена към сметката Ви в bet365.
Депозит със Skrill
+

Skrill е дигитален портфейл, чрез който можете да депозирате парите си във Вашата сметка в bet365, а също и да изтеглите средствата си.

 1. Ако все още нямате сметка в Skrill, регистрирайте се оттук.
 2. Със съществуваща Skrill сметка, изберете валута за залагане, въведете Вашия Skrill е-майл и сума на депозит (за този метод минимумът е 10лв, а максимумът - 12 000лв).
 3. Определете лимитите си за депозит. Ако сте сигурни, че имате контрол над залозите си, изберете "Без лимит".
 4. Кликнете на "Депозит". Ще бъдете пренасочени към защитена Skrill уеб страница.
 5. Логнете се с Вашите е-мейл адрес и парола.
 6. Ако балансът Ви е достатъчно висок, потвърдете депозита си, и до няколко секунди сумата ще бъде добавена към сметката Ви в bet365.
Банков трансфер
+

Депозитът с банков трансфер е най-бавният от тези методи, така че не се препоръчва.

Ако все пак изберете този метод, не забравяйте да цитирате Вашия уникален 13-цифрен номер на виртуалната сметка като референтен номер, когато правите плащане - тогава средствата Ви ще бъдат успешно добавени.

3
Стъпка 3

Вземете своя бонус до 100лв

Залог без риск - кой би казал не на подобна оферта? Bet365 предлага бонус до 100лв за своите нови клиенти!

+ Покажи повече Скрий детайлите

Както споменахме по-рано, трябва да направите поне един депозит, за да се класирате за своя бонус. Ако искате да се възползвате максимално от тази оферта, депозирайте 100лв в своята сметка, а bet365 ще добави същата сума към нея за безплатни залози. Можете да депозирате и по-малка сума и тя също ще бъде удвоена (ако първият Ви депозит е 20лв, bet365 ще добави 20лв бонус). Максималният бонус е 100лв, които ще бъдат кредитирани към сметката Ви, дори първият Ви депозит да е по-висок.

Ако направите няколко депозита към сметката си, bet365 ще удвои най-високият от тях, направен в последните 7 дни.

А как да изискате бонуса си?
 1. След регистрация bet365 ще Ви изпрати е-мейл, съдържащ код за оферта с 10 символа, завършващ на "NCDBP". Ако сте направили достатъчно висок депозит, можете да копирате този код.
 2. На сайта на bet365, кликнете върху секция "Услуги" и изберете "Клиенти".
 3. Кликнете върху таба "Оферти", поставете Вашия код в полето "Код на Оферта" и завършете с бутона "Изпратете".

Това е! Вече би трябвало да виждате 3 суми в сметката си: Бонус, Изтегляеми и Общо. Можете да изтеглите средствата от Вашия бонус, веднага щом изпълните условията на bet365 (които предпазват букмейкъра от така наречените преследвачи на бонуси). Какви са тези условия?

 1. За да залагате с бонуса си, превъртете веднъж сумата на квалифициращия си депозит.
 2. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус.
 3. Само единични залози с коефициент 1.50 или повече и множествени залози, в които поне една селекция е с коефициент 1.50 или повече, ще се числят към изискването за превъртане.
 4. Ако изискванията за превъртане не се изпълнят в рамките на 90 дни след въвеждането на Кода на Оферта, всички средства, налични в бонус баланса, ще бъдат задържани от букмейкъра.
4
Стъпка 4

Направете първия си залог

Създаване на сметка? Изпълнено. Депозирани средства? Изпълнено. Така че да залагаме!

+ Покажи повече Скрий детайлите

Със средства в сметката си, вече е време да направите първия си залог. Как да стане това?

 1. От лявото меню изберете спорта, на който искате да заложите, например футбол.
 2. Всички надпревари ще бъдат показани в средната колона. Списъкът може да Ви се стори объркващ на пръв поглед, но ще свикнете съвсем скоро. Да изберем например Висшата лига на Англия.
 3. Щом кликнете върху името на лигата, ще се появят всички налични мачове с техните коефициенти за 1-Х-2 (тоест победа за домакина-равенство-победа за госта).
 4. Ако търсите други видове залози (под/над, резултат на полувремето или др.), кликнете върху конкретния мач, за да ги видите.
 5. Добавете залога си към Вашия Фиш.
 6. Щом Фиша Ви е завършен, кликнете върху бутона "Заложи".

Това е всичко. Късмет с Вашия залог!

5
Стъпка 5

Изтеглете парите си от Вашата сметка

Успешни ли са били залозите Ви и искате ли да изтеглите парите си? Поздравления! Парите Ви ще са в банковата Ви сметка до няколко дни.

+ Покажи повече Скрий детайлите

Тегленето на пари от сметката Ви в bet365 е лесно, тъй като букмейкърът не проточва ненужно процеса.

Единственото искане за теглене, което ще отнеме малко повече време, ще бъде първото. Защо? Bet365 се отнася сериозно към всички финансови регулации и за да спази регулаторните изисквания, има своя "Познавай клиента си" политика.

За да удостоверите сметката си, ще Ви бъде поискано качването на 2 документа по Ваш избор. Това не е нещо необичайно, тъй като много букмейкъри изискват потвърждаването на идентичността Ви по сходен начин.

Въпреки това, bet365 прави този процес възможно най-лесен. Първо, те ще Ви напомнят, след като се логнете в системата следващия път:

А след като кликнете върху "Потвърдете Сега", те ще ви напътстват през целия процес. Накратко: ще трябва да изберете 2 от поисканите документи за идентичност (шофьорска книжка, лична карта) или други документи (сметка за телефон, банково извлечение) и да ги сканирате чрез компютъра си. След като приготвите документите, bet365 ще Ви обясни подробно как да ги качите.

След това трябва единствено да изчакате (обикновено отнема 2-3 дни) докато bet365 Ви уведоми, че сте техен потвърден клиент. След като това стане, няма да трябва да минавате през процеса отново.

Самото теглене е елементарно. Bet365 ще Ви позволи да изтеглите парите си по същия път, по който сте ги депозирали, тоест, ако сте ползвали кредитна карта, средствата Ви ще бъдат изпратени по същата кредитна карта.

А кога ще разполагате с парите си? Зависи от метода на плащане. Ако теглите през Skrill, обикновено отнема няколко часа. Теглене, направено към кредитна или дебитна карта обикновено отнема 2-3 работни дни.


Вземете бонус до 100лв

Bet365 предлага страхотна оферта за своите нови клиенти: 100% бонус до 100лв. Ако депозирате 100лв, те ще удвоят тази сума, така че ще разполагате с 200лв за залозите си.

Максималният бонус е 100лв. Този бонус е единствено за първия Ви депозит.