Онлайн залагане

Защо да залагаме онлайн?

  • Онлайн залагането при нашите препоръчани букмейкъри е безопасно за сигурността на Вашия депозит. Букмейкъри като bet365 са мащабно установени компании, намиращи се в някоя от страните от Европейския съюз. Те подлежат на внимателен надзор от съответните органи (например Комисията за хазарт във Великобритания или MGA в Малта).
  • Можете да залагате онлайн от позицията на комфорта на своя дом, което значи, че не сте ограничени от работното време на местните букмейкъри.
  • Депозирането и започването на играта онлайн отнема само няколко секунди.
  • Можетеда гледате предавания на живо* от редица спортове и да залагате на живо на стотици мачове всеки ден.
Ако сте достигнали легалната възраст за страната си и нищо не Ви спира от това да залагате, можете да изберете най-добрия онлайн букмейкър – bet365. Тази бетинг компания разполага с най-широкия избор от опции за залагане на спорт , а също предлага и множество езикови версии, включително мулти-езикова клиентска поддръжка, представители на която са готови да отговорят на въпросите Ви 24/7 чрез чат на живо, имейл или телефон.

Регистрирайте се в bet365 »

Как да започнете да залагате:

По-долу са описани основните стъпки, които са основополагащи за всеки начинаещ в залозите. Като пример за процеса на регистрация и първи депозит избрахме букмейкъра с най-висока репутация - bet365. Тази компания се превърна в един от най-големите и доверени букмейкъри в света и базирайки се на многогодишния си опит, Ви я препоръчваме силно. С bet365 наистина няма да имате нужда да се тревожите за парите си. Вашите средства са винаги на разположение във Вашия бетинг акаунт.

Step 1 - REGISTER - Покажи повече информация    

Стъпка 2- НАПРАВЕТЕ ДЕПОЗИТ - Покажи повече информация    

Стъпка 3 - НАПРАВЕТЕ СВОЯ ПЪРВИ ЗАЛОГ - Покажи повече информация    

Как да направите теглене?

За да извършите теглене от Вашата bet365 сметка, просто кликнете в горния десен ъгъл върху "Услуги -> Теглене".

  • Когато се появи секцията за теглене, просто въведете всички необходими данни и потвърдете Вашето теглене.
  • Всички тегления се извършват по подразбиране чрез платежния метод, който сте били посочили за Вашия депозит.
  • Ако тегленето не може да бъде обработено чрез метода, който сте били избрали за депозит, то обикновено се извършва чрез банков трансфер.
  • Минималната сума за теглене е 5€ или равностойната сума в друга валута.

* ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА - FlashScore.bg вече предлага достъп до предаванията на живо на bet365, които покриват над 100,000 спортни събития на година. Въпреки това, моля да имате предвид, че правата за интелектуална собственост за предаване (стрийминг) на подобни събития обикновено се притежават на ниво държава и заради това, според Вашето местонахождение, би могло да има определени събития, които не бихте могли да наблюдавате поради тези рестрикции. Преди да се присъедините към bet365 и да заредите своя акаунт, за да гледате което и да е събитие чрез стрийма на bet365, силно Ви препоръчваме първо да потвърдите чрез bet365, че ще имате възможността да наблюдавате въпросното предавано на живо събитие. Данните за контакт с bet365 можете да откриете като кликнете тук, след това кликнете върху "Услуги" горе вдясно на страницата, и след това изберете опцията "Контакти".

ПОМОЩ: Страницата Спортни онлайн залози на FlashScore.bg предоставя информация за залагането на спорт. Защо да залагате онлайн, как да започнете да залагате, платежни методи, как да получите бонус. Онлайн залозите с препоръчаните от нас букмейкъри е безопасно! Посетете уебсайтовете на нашите препоръчани букмейкъри, насладете се на най-добрите коефициенти за спортни залози онлайн и залагайте на футбол, баскетбол, тенис, бейзбол и много други спортове. Гледайте безплатно футболни мачове на живо с преките предавания на сайта на букмейкъра и следете други спортни бетинг услуги.