Най-добрият livescore, най-бързото обновяване, текущи класирания

10 причини да позвате FlashScore.bg - най-добрата услга за резултати на живо

FlashScore.bg е най-обхватната услуга за резултати на живо на българския пазар. Прочетете 10 причини защо е толкова популарна.

1
НАЙ-БЪРЗОТО ОБНОВЯВАНЕ

Ще бъдете изумени от това колко бързи за резултатите ни. В повечето случаи се движим на по-малко от 10 секунди зад реалното действие на терена. Наблюдаваме качеството на услугата ни всекидневно и продължаваме да я подобряваме.

2
ШИРОКО ПОКРИТИЕ

Следете хиляди надпревари в повече от 32 спорта на живо. Нискоразрядни лиги, тенис чалънджи, второстепенни отборни спортове и голф турове - ще Ви предоставим бързи и точни резултати от всички тези събития.

3
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Изберете Вашите мачове и следете само тях в таба Моите мачове. Желаете още по-персонализиран изглед? Просто се логнете и ще имате много повече опции като подреждане на любимите Ви лиги най-горе на страницата.

4
КЛАСИРАНИЯ НА ЖИВО

Ние обновяваме таблиците с класиране в реално време, което значи, че можете да проверите класирането според текущите резултати, дори докато мачовете все още се играят!

5
ЗВУКОВИ ИЗВЕСТИЯ

Никога не пропускайте гол отново! С включените ни звукови известия, винаги ще чувате сигнала с аплодисменти, когато един от двата отбора отбележи.

6
КЛАСИРАНИЯ И СХЕМИ

Таблици на подреждането в лигите - общо, домакинско и като гост, класиране по текуща форма, таблици над/под, ранглисти по полувремена и краен изход, турнирни схеми, голмайстори и много повече!

7
LIVE CENTRE

Отборна статистика (положения за гол, притежание на топката, корнери, засади, нарушения и т.н.), състави, индивидуална статистика на играчите, коментар на живо - тези разширени "Live Centre" функкции са достъпни за всички водещи лиги.

8
ВИДЕО АКЦЕНТИ

Гледайте всички голове от водещите лиги директно на нашия уеб сайт! Ние добавяме видео, само секунди след като головете са били отбелязани.

9
СРАВНЕНИЕ НА КОЕФИЦИЕНТИ

Най-всеобхватното сравнение на коефициенти: любимите Ви видове залози от повече от 10 букмейкъра, сравнени на едно единствено място!

10
СТАТИСТИКА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ

Разберете кой отбор притежава психологическото предимство, като анализирате предишните двубои, включващи всички лиги и международните мачове.
Мобилни приложения
Нашето мобилно приложение е оптимизирано за твоя телефон. Свали го безплатно!