Мобилно приложение

Настройки на приложението

Къде мога да намеря повече опции за известията

В настройките на приложението ни. Оттам можете да зададете много известия (състави, голмайстори, червени картони и т.н.).

Възможно ли е да подредя мачовете по стартов час?

Да, можете да го направите в менюто Настройки. Изберете "Подреди мачовете по" и след това "Начален час на мачовете", за да ги промените по времето им на стартиране.

Мога ли да променя спорта по подразбиране?

Да, можете да изберете всеки от спортовете от менюто ни като такъв по подразбиране. Той ще се покаже веднага, след като приложението стартира.

Искам табът Мои Мачове/Мои Отбори да бъде показан по подразбиране, след като приложението стартира.

Опцията е налична за Андроид в настройките на приложението. Бележка за потребителите с iOS: Единственият начин да имате показан таба Мои Мачове/Мои Отбори, след като приложението стартира, е чрез force touch (изисква се iPhone 6s+).

Как да задам различна часова зона в приложението?

Приложението използа часовата зона, зададена на Вашето устройство.

Как да задам езика на приложението?

Ако имате устройство с iOS, можете да смените езика в настройките на приложението. Опцията не е налична във версията му за Андроид.

Как да увелича размера на шрифта?

Приложението използа размера на шрифта, зададен на мобилното Ви устройство. Устройствата с iOS не позволяват промяната му.

Имате ли черния фон?

Да, можете да превключите на черен фон от настройките на приложението. Забележка за iOS потребителите: за черния фон се изисква iOS 13.

Как да сменя звука на известието?

На устройство с Андроид, можете да зададете звука в настройките на устройството. Опцията не е налична за устройства с iOS, но това ще се промени в бъдеще. :)

Мога ли да платя за премахването на рекламите в приложението?

Тази опция е налична само за устройства с iOS. Техните потребители могат да намерят опцията "Премахни рекламните банери" в настройките на приложението.