Общ въпрос

Опции на Flashscore.bg

Как мога да търся стари мачове?

Имате две опции: или използвайте нашия инструмент за търсене, за да намерите отбор, играч и др., или влезте в лигата (турнир, състезание...) и намерете в архива всичко, от което се нуждаете.

Защо не мога да добавя повече отбори към Мои Отбори?

Поради технически причини е възможно да имате най-много 100 Мои Отбора.

Можете ли да ми пращате известия от всички мачове от моите любими лиги?

Съжаляваме, но такава опция няма. Ако искате да получавате известията ни, моля добавете мач или отбор, които Ви интересуват, съответно към Мои Мачове и Мои Отбори.

Не мога да видя моето любимо състезание, след като приложението стартира. Защо?

На началния екран има списък с надпревари с поне един насрочен мач за деня. Можете лесно да намерите други състезания чрез инструмента за търсене (иконката лупа), в таба Класирания най-долу или чрез превключване на друг ден от календара.

Защо има някои липсващи исторически данни?

Работим усилено върху събирането на възможно най-много информация от нарастващия брой състезания и събития. Ако не можете да намерите някоя лига, това вероятно е защото все още не сме намерили достатъчно достоверен източник на информация за нея. Ще оценим Вашата помощ за намирането на такъв източник - можете да ни уведомите чрез формата за контакт. Относно историческите данни - ние продължаваме да ги попълваме с времето, но резултатите на живо остават наш приоритет.

Какво означава "СКР"?

"СКР" е съкращение за "Само краен резултат". Използваме го, когато нямаме достоверен източник за информация на живо.

Как мога да заложа?

Не можете да заложите на нашия уеб сайт. За да го направите, е нужно да се регистрирате при някой от партньорските ни букмейкъри.

Можете ли да ми пращате дневни прогнози/съвети за залози?

Съжаляваме, но не предлагаме съвети за залози или прогнози на нашия уеб сайт. Ние сме посветени на това да Ви осигурим обширна статистика от мачовете, формата, в която се намират отборите, програма с предстоящи срещи, резултати на живо и крайни изходи.

Защо не показвате коефициенти от всички лицензирани букмейкъри?

Показаните коефициенти са предмет на бизнес договорки, така че появяването им зависи от текущите ни слючени договори.